Wie zijn wij?

Samenwerking

Wij hebben elkaar leren kennen op een atletiekvereniging. Tijdens de duurlopen van de training hadden wij vaak gesprekken over coaching en begeleiding van klanten. Toen een van ons tijdelijk geblesseerd raakte, zetten wij deze gesprekken wandelend voort. Tijdens deze wandelingen ontstond het idee om samen een wandelcoachbedrijf te starten.

Meer informatie?

Leo Cok

Als coach en mediator ben ik in de sectoren welzijn, zorg en onderwijs sinds 2004 actief in de begeleiding van professionals voor wie de boog te strak gespannen staat. Meestal zie ik mensen die in meer of mindere mate ervaren dat ze zijn vastgelopen in een werksituatie en op zoek zijn naar effectieve stappen om hieruit los te komen. Vaak is er ook sprake van impact op de privé – werkbalans.

Door een combinatie van jarenlange ervaring als leidinggevende, opleidingen, levenservaring en persoonlijkheid heb ik klanten veel te bieden in hun zoektocht naar nieuwe oplossingsrichtingen. Daarbij blijven zij wel voortdurend zelf aan het stuur! Mijn uitdaging is om met klanten beslissende stappen te zetten in een betere richting.

Met wandelcoaching wordt dit letterlijk in praktijk gebracht.

Leo: 0613032341

Marijke Sturm

Sinds  1997 werk ik als fysiotherapeut in een gezondheidscentrum in Barendrecht.  In 2011 heb ik, na de opleiding tot oedeemfysiotherapeut, ook de opleiding oncologie-fysiotherapie afgerond. In de fysiotherapie is de laatste jaren veel aandacht voor de coaching van mensen naar gezonder gedrag. Ik heb hier inmiddels ruime ervaring in.

Het is al lang duidelijk dat mensen soms komen met fysieke klachten, waar eigenlijk geen fysieke oorzaak voor is te vinden.  Door mensen te stimuleren om meer te gaan bewegen (en dan bijvoorbeeld  dagelijks te wandelen)  zie ik dat veel mensen beter gaan functioneren. Toch is er vaak een extra steuntje in de rug nodig. Voor mij was dat een van de redenen om opleidingen in coaching te gaan doen. Het aanbieden van coaching, gecombineerd met de positieve effecten van bewegen, is voor mij dus een logische stap.

Marijke: 0613896547

Contactformulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.